Hitre, učinkovite in pestre storitve

 

V Mizarstvu Makovec d.o.o. vam nudimo številne storitve. S svojim strokovno usposobljenim kadrom mizarjev in najsodobnejšo opremo za obdelovanje lesa in drugih materialov, se odlikujemo s hitrim odzivom na potrebe najrazličnejših kupcev in s kratkim dobavnim časom. Uporabljamo zgolj kakovostne materiale z natančno obdelavo in si prizadevamo za ekološko neoporečno proizvodnjo. Po naročilu rezkamo tudi manjše serije zahtevnejših izdelkov. Imamo sedem CNC strojev za obdelavo lesa in drugih materialov. Po vaših načrtih razvijamo, rišemo ter predpripravimo izdelke. Izdelavo vašega izdelka spremljamo od prve faze vse do konca.

Uresničili bomo vaše želje ne glede na zahtevnost, saj smo za to vrhunsko usposobljeni. Za seboj imamo veliko izkušenj in številne zadovoljne stranke.

Mizarstvo Makovec d.o.o. vam ponuja številne storitve in se ponaša z najkakovostnejšimi materiali. Oglejte si, kaj vse vam pri nas lahko ponudimo.
V strojnem parku našega podjetja uporabljamo številne najsodobneše stroje visokih zmogljivosti. Za boljši vpogled smo nekatere tudi slikovno predstavili.
Izdelki, ki jih proizvedemo v naši obratovalnici sami govorijo zgodbo o naši zmogljivosti in kvaliteti. Pripravili smo vam pester vpogled v nekaj naših izdelkov.

Obsežen strojni park

V našem strojnem parku imamo več stiskalnic, med njimi membransko in stiskalnico za krivljenje lesa. Opremljeni smo  z dvema lakirnicama, kjer lakiramo karkoli kakorkoli, tudi na visoki sijaj. Opravimo tudi predpripravo za rezkanje in lakiranje, saj izdelke v zadnji fazi zloščimo. Imamo tudi UV-sušilnico za barvane izdelke, v kateri zmoremo doseči visoko trdoto laka.

Velika izbira materialov

Trudimo se, da smo vedno v koraku s časom in najnovejšimi trendi na področju materialov. Zato ste lahko brez skrbi, saj boste pri nas našli vse in še več, kar si želite. Naše storitve smo obogatili še z možnostjo kombiniranja številnih različnih materialov, ki so vam  na voljo pri nas . Tu boste našli pleksi steklo, ABS, ABS trakove, steklo, kovino, MDF in drugo.