LESENI IZDELKI

 

Pri Mizarstvu Makovec d.o.o. z veseljem izpostavimo naše edinstveno področje: dekor. Tu najdete lesene izdelke, s katerimi lahko presenetite svoje nadražje ob različnih priložnostih. Elegantne lesene sklede, pisane skodelice, možnarji, pladnji in še veliko drugih izdelkov vam je na voljo na sedežu našega podjetja.

Tu najdete lesene izdelke, s katerimi lahko presenetite svoje nadražje ob različnih priložnostih.

Večino dekorja skrbno izdeluje mojster Just Makovec, ki je pred mnogimi leti ustanovil naše podjetje. Danes je s svojimi 87-imi leti že upokojen, a se vsak dan z veseljem vrača v delavnico, kjer se posveča svojemu najljubšemu hobiju – obdelavi lesa. Tako skozi leta bogati zbirko različnih dekorativnih predmetov, ki so prijetni na dotik in na pogled. S časom se jih je nabralo toliko, da smo Justu posvetili posebno mesto na naši spletni strani.

Predstavljamo vam nekatere izdelke, ki jih lahko najdete pri nas. Gre za ročno in strojno obdelane kose, ki so sestavljeni iz različnih vrst lesa in tako ustvarjajo harmonijo oblik in barv. Vsi produkti, ki pridejo izpod rok našega nonota, so narejeni iz odpadnih kosov lesa in zasnovani na podlagi njegove domišljije ter številnih eksperimentov. Prepričani smo, da boste v njihovi uporabi uživali prav toliko, kolikor Just uživa v njihovi izdelavi.

Leseni izdelek je odprta skleda, na katero je naslonjen prilegajoči pokrov.
Kozarec, sestavljen iz raznobarvnih lesov.
Velika okrasna lesena skleda.
Okrasna lesena skleda s pomarančami in limonami na leseni mizi.
Leseno in pravo sadje na lesenem pladnju.
Leseni časi iz več koščkov lesa, postavljeni ena pred drugo na zunanji polici.
Leseni izdelki razstavljena na kamniti podlagi.
Leseni izdelki, s pokrovom pokrita okrogla lesena skleda. Dekor Mizarstva Makovec
Leseni pladenj, sestavljen iz raznobarvnih kosov lesa, ki tvorijo progast vzorec, postavljen na mizo, na kateri so tudi pomaranče in limone.
Okrasna lesena kozarca, črne in bele barve, postavljena drug poleg drugega.
Rdeče dekorativne lesene češnje na lesenem pladnju.
Leseni možnar s terilnikom, slikan od blizu poleg lesenega soda.