Kakovostna igralniška oprema za salone in igralnice

 

Igralniška oprema za salone in igralnice je že vrsto let zelo pomembno poglavje Mizarstva Makovec. Sodelujemo z vodilnimi podjetji na tem področju v Sloveniji in v svetu, kot so : Interblock, HIT, Winsystems, AGT Plus in drugi. Usposobljeni in opremljeni smo za najbolj zahtevne obdelave lesa in lahko proizvedemo številne zapletene dele igralnih avtomatov in rulet. Spoštujemo želje in ideje strank ter oblikujemo igralniško opremo, ki je v koraku s časom in s trendi na trgu igralništva.

Usposobljeni in opremljeni smo za izredno zahtevne obdelave lesa. Proizvesti zmoremo številne zapletene dele igralnih avtomatov in rulet.

Obdelujemo materiale, kot so: plexi steklo, ABS, ultrapas, furnir, les, železo, MDF, kerrok in smo vedno pripravljeni iskati nove možnosti. Paradni konj med našimi izdelki je centralni del igralniške rulete ali cilinder, ki ga izdelamo ga po želji in načrtih klientov. Odlikujeta nas natančnost in doslednost, ki sta pri tem artiklu izredno pomembni, gre namreč za osrednji del igralne postaje, pri katerem je natančnost ključnega pomena. Stranki nudimo celovit pristop od ideje do izvedbe. Od naročila do vzorca in nato končnega izdelka se pri nas vrši več faz izdelave, ključnih za kvaliteto, s katero se lahko pohvalimo.

Pri razvoju novih izdelkov se opiramo na naše izkušnje s področja igralništva, spremljamo vse novosti iz sveta materialov in strankam stojimo ob strani. Naša prednost je še v kombinaciji različnih materialov, kar nam omogoča, da se približamo željam stranke. Odlikuje nas sposobnost spajanja različnih in težavnih materialov. Z različnimi kombinacijami lahko izdelamo oblikovalsko privlačen končni  proizvod. Poleg vsega naštetega lahko  igralne salone v celoti opremimo s pohištvom po želji stranke in z najnovejšimi materiali.